Meer resultaten voor honig fabriek nijmegen

honig fabriek nijmegen
 
Honigcomplex Voorstellingen en evenementenlocatie Nijmegen 130 Beoordelingen 230 foto's' Facebook.
Een lekker afzakkertje bij STOOM beerfood en een spetterend optreden van Kika Sprangers bij Brebl in het kader van JINjAzz: Young VIPs: Kika Sprangers Large Ensemble Nijmegen. JINjAzz: Young VIPs: Kika Sprangers Large Ensemble Nijmegen. Woe 2030: UTC02 Brebl Nijmegen, Nederland.
koffiemachine
Contact De Meesterproef Nijmegen Restaurant in Nijmegen.
Daarnaast zijn wij gevestigd op slechts 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum van Nijmegen. Voor een optimale bereikbaarheid met de auto, kun je het beste aanhouden: Laan van Oostindië. Je ziet vervolgens een klein geel bordje met Parkeren Honig volgen.
seo consultant
Honig Nijmegen 150 jaar: voormalige werknemers missen hun werk nog altijd Omroep Gelderland.
De liefde zit diep bij de mensen die hebben gewerkt in de Honig-fabriek in Nijmegen. In 2012 viel het doek. De soeplucht waaide nooit meer over de stad. Dit jaar bestaat Honig 150 jaar. Dat die liefde bij de oud-werknemers zo diep zit bleek wel toen onlangs een reünie werd georganiseerd. Meer dan 200 van de soepmakers, brintamakers en vermicellimakers kwam terug naar de fabriek om herinneringen op te halen.
Honigcomplex.
De Smaak van Honig. 15 jaar Ugenda. Willems en Willems. 6541 AJ Nijmegen Agenda Honigcomplex. Filter deze lijst Titel. Datum Titel Genre. za 19-05, 13.00 uur 16.30 uur. Culturele wandeling door het Honigcomplex. za 19-05, 13.00 uur 16.30 uur. Culturele wandeling door het Honigcomplex.
Honigcomplex Nijmegen.
Een lokaal gebrouwen biertje pakken bij brewpub STOOM, of even het luie zweet eruit werken bij Riverland Healtcentre of Crossfit Waalfront. Dansen op salsamuziek, of met de ogen dicht luisteren naar jazz bij Brebl. Wat doe jij vanavond op het Honigcomplex?
Teamuitjes HonigEvents.
Het Honigcomplex in Nijmegen is een dynamische hotspot waar van alles mogelijk is. De vele bedrijven die vandaag de dag op het voormalige fabrieksterrein gevestigd zijn, bieden bijzondere combinatiemogelijkheden voor een teamuitje: van sport spel tot kookclinics en van theaterworkshops tot rondleidingen bij bijvoorbeeld brouwerij Oersoep. Wij organiseren teamuitjes op het Honigcomplex voor groepen vanaf ongeveer 40 personen. Alle activiteiten zijn te combineren met een bezoek aan één van de horecagelegenheden in het complex. Van een borrel bij brewpub Stoom tot diner in restaurant De Meesterproef. Vanuit onze maatwerkaanpak helpen wij u graag om tot een programma te komen dat geheel aan uw specifieke wensen beantwoordt. Geïnteresseerd in een teamuitje op het Honigcomplex? Lees hieronder ons advies en ga naar ons Aanbod om inspiratie op te doen over de specifieke mogelijkheden. Afhankelijk van de tijd die er voor uw uitje op de Honig staat, raden wij aan om te kiezen voor 2 of 3 activiteiten.
Honigcomplex Nijmegen Agenda Nijmegen.
Activiteiten in het Honigcomplex. Kom samen met je moeder op moederdag Houtbewerken met machines Honigcomplex Nijmegen Waalbandijk, Nijmegen. zo 13 mei 2018 1400.: Urban dance Teens Honigcomplex Nijmegen Waalbandijk, Nijmegen. di 15 mei 2018 1830.: Zumba Honigcomplex Nijmegen Waalbandijk, Nijmegen.
5x hotspots op Het Honig-complex, Nijmegen Map of Joy.
Nog meer bier bij de buren. Waar vroeger de stoom ontsnapte uit de bouillonketels van de Honig fabriek, is nu STOOM beer food gevestigd. Deze zogenaamde brewpub biedt een combinatie van interessante bieren van kleine brouwerijen uit binnen en buitenland met goed eten.
De Kube Industriële evenementenlocatie in Honigfabriek Nijmegen.
De voormalige Honigfabriek is tot 2022 dé nieuwe hotspot in Nijmegen. Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar. Je kunt er heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en veel meer. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Binnen dit enorme complex hebben tal van innovatieve ondernemingen zich gevestigd, een van deze tijdelijke ondernemingen is De Kube. Gesitueerd in de voormalige hoofdopslag van Honig, nu bekend als de Return Enter hal.

Contacteer ons