Op zoek naar kerk nijmegen?

kerk nijmegen
 
PKN Nijmegen Protestantse Kerk Nederland Nijmegen.
Protestantse Kerk Nederland Nijmegen. Search for: Search. Over en Weer. Welkom bij de Protestantse Gemeente te Nijmegen. Ons visitekaartje, zoals vastgesteld bij het besluit herstructurering P.G.N. Wij ontmoeten elkaar in de Protestantse Gemeente te Nijmegen rond de inspiratie die Jezus ons heeft meegegeven.
bing
ONZE KERK Ontmoetingskerk.
KERK IN DE WIJK. Verdiepen en verstillen. Activiteiten en evenementen. Feestdagen en Vakanties. Prot RK Route Zaalbeheer. Ga naar topmenu VIEREN om naar de Archiefuitzendingen te luisteren." data-containerbody" relpopover" data-togglepopover" data-triggerfocus" data-placementbottom" Kerkradio. Welkom bij de Ontmoetingskerk. 50-jaar Ontmoetingskerk, toespraak burgemeester Bruls. Er zit muziek in de Ontmoetingskerk. Palmpaasviering met optocht en muziek. Mariakapel met gedachteniskruisjes. Paasmaaltijd in de kerkzaal. Expositie in zaal A. Soepkar op de markt. Begroeten op het kerkplein. Spelletjes voor de kinderen. Sint Maarten, lampionnenoptocht door de wijk. Midden in het leven van alledag. De Ontmoetingskerk wil het kloppend hart van Dukenburg zijn. Onze activiteiten richten zich daarom niet alleen op kerkgangers maar op iedereen die zoekt naar zin in het leven. Lees meer over de visie die ons inspireert of ga direct naar Actueel / Uitgelicht. Redactie en website. Over het logo. Themaviering 26 mei. Omzien, Heden en Toekomst! De Ontmoetingskerk Meijhorst 7033 6537 EP Nijmegen 024-344 14 46 secretariaat.
nogepa medische keuring
CGKV Nijmegen Welkom op de site van CGKV Nijmegen.
Home admin 2017-03-30T1001480000.: De CGKV in Nijmegen is een samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde kerk en de Gereformeerde kerk vrijgemaakt. Op onze website vindt u informatie over wie we zijn als kerk, wat we doen als gemeente en wat we geloven.
badkamerwinkel apeldoorn
Stevenskerk Nijmegen Inspirerend Trefpunt.
Bij een bezoek aan Nijmegen hoort een bezoek aan de Stevenskerk: beluister het K├Ânigorgel, beklim de toren bezoek de grafkelder. Omarm de Stevenskerk. Om instandhouding en openstelling van de Stevenskerk te kunnen garanderen, zijn veel donateurs en vrijwilligers nodig. Wilt u een steentje bijdragen?
Studentenkerk Studentenkerk.
Vieringen in de kerk. Persoonlijk gesprek met een pastor. 6525 GE Nijmegen. Bekijk onze Facebook pagina Volg ons op Twitter Volg ons op Google Bekijk ons YouTubekanaal Volg ons op Instagram. 2018 Radboud Universiteit. Radboud Universiteit Comeniuslaan 4 6525 HP Nijmegen Telefoon: 024 361 61 61 2014 Radboud Universiteit.
Welkom.
Dit motiveert de vrijwilligsters van onze kerk hun beste krachten te geven. Door hun inzet is het mogelijk onze diensten te verlenen; publieksborden bij de ingang van de kerk geven aan dat gebouw en gemeenschap daarvoor open staan. 6511 HA Nijmegen.
Raad van Kerken Nijmegen Rooms-katholieke Parochies in Nijmegen-Centrum/Oost.
Doopsgezind en Remonstrants. Kerk van de Nazarener. Wie zijn wij. Ontbrekende of onjuiste gegevens? Meld het ons! RK Parochies in Nijmegen Centrum-Oost. Parochie Petrus Canisius. 6511 HA Nijmegen. Deze stadsparochie omvat naast het centrum ook Bottendaal, Doddendaal en de benedenstad.
Grote of Sint-Stevenskerk Wikipedia.
De stichting van de kerk hangt mogelijk samen met de kersteningscampagne van bisschop Kunibert van Keulen in de zevende eeuw. Nadat Nijmegen in 1247 in pand was gegeven aan graaf Otto II van Gelre, werd de Gertrudiskerk, de oudste parochiekerk in Nijmegen en de voorloper van de Stevenskerk, om strategische redenen verplaatst van het Kelfkensbos naar de huidige locatie, de Hundisburg.

Contacteer ons