Zoeken naar nijmegen museum

nijmegen museum
 
Top 5 beste musea in Nijmegen WhichMuseum.
Dit zijn de beste musea in Nijmegen, gebaseerd op de beoordeling en populariteit op WhichMuseum. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, actuele tentoonstellingen en om recensies te lezen. Je kunt ook een lijst bekijken met alle musea in Nijmegen.
museum den haag
Nu te zien Museum Het Valkhof.
Trots op het verleden van Nijmegen staat aan de basis van de collectie oude kunst en cultuurgeschiedenis van Museum Het Valkhof: het verleden van deze bijzondere oude stad aan de Waal inspireerde het stadsbestuur al in de zeventiende eeuw tot opdrachten aan verschillende kunstenaars en ook tot het aanleggen van een stedelijke verzameling oudheden.
Google zoekmachine
Alle musea in Nijmegen en omgeving WhichMuseum.
R-evolutie Museum voor Modelvliegtuigen. Museum in Nijmegen. Museum in Nijmegen. Van t Lindenhoutmuseum. Museum in Nijmegen. Museum in Nijmegen. Museum in Berg en Dal. Museum in Beek Berg en Dal. Museum Kasteel Wijchen. Museum in Wijchen. Museum in Heilig Landstichting.
museum den haag
Museum Nijmegen DagjeWeg.NL.
Museum Het Valkhof: in de voetsporen van keizers en Romeinse soldaten. NIJMEGEN, GELDERLAND Bezoek Museum Het Valkhof en ontdek de geschiedenis van Nijmegen. Het museum ligt in het hart van de oude stad en biedt drie vaste collecties: archeologie, oude kunst en moderne kunst.
Het ervaringsmuseum over zien en niet zien.
Lees verder Blog Stage lopen in een museum, maar dan net even anders! Celine de Bruijn. Nieuws 21 maart 2018. Lees verder Onthulling tentoonstelling MIJN geZICHT en herbeleving vernieuwde muZIEum! Nieuws 15 maart 2018. Lees verder Vacature bestuursvoorzitter. Nieuws 09 maart 2018. Lees verder Tijdelijke tentoonstelling MIJN geZICHT. Nieuws 22 februari 2018. Lees verder Steun muZIEum voor publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2018. Nieuws 12 februari 2018. Lees verder Vroege vogel actie. Nieuws 24 januari 2018. 12.00 17.00 uur. Dinsdag t/m zondag. 09.30 17.00 uur. Maandagmiddag alleen geopend voor groepen vanaf 15 personen. 6511 LH Nijmegen.
De 10 beste musea in Nijmegen TripAdvisor.
Resultaten binnen 16 km van Nijmegen. Zoekopdracht beperken tot Nijmegen. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Nijmegen. Resultaten binnen 16 km van Nijmegen. Zoekopdracht beperken tot Nijmegen. 1 van 7 Musea in Nijmegen. Museum Het Valkhof. 2 van 7 Musea in Nijmegen.
Alle Musea in Nijmegen en omgeving Fijnuit.nl.
Museum het Petershuis. Museum Het Valkhof. Cube Design Museum. Museum Kasteel Wijchen. Maas en Waals Museum. Veel bekeken: Overdekte uitjes omgeving Nijmegen. Veel bekeken: Buiten uitjes omgeving Nijmegen. Populair in omgeving Nijmegen. Caf Michiel de Ruyter. De Tuinen van Appeltern.
Musea in Nijmegen WeekendjeNijmegen.nl.
parkeren in de binnenstad. Musea in Nijmegen en omgeving. In Nijmegen en omgeving vindt u een aantal interessante musea.: Museum het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. In Museum het Valkhof bevindt zich een grote en belangrijke verzameling Romeinse archeologie, alsmede een collectie moderne kunst.
Museum in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Natuurmuseum Nijmegen en omstr. Natuurmuseum Nijmegen en bezoekerscentrum de Gelderse Poort liggen in het centrum van Nijmegen. Wie binnen in het museum kijkt ziet buiten meer. Het museum is een leuk startpunt voor een mooie fiets of wandeltocht langs de Waal en Ooijpolder.

Contacteer ons