Resultaten voor honig nijmegen

honig nijmegen
 
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
personal trainer nijmegen
Contact Honigcomplex Nijmegen.
6541 AJ Nijmegen. Heb je vragen over activiteiten op het complex? Stel ze ons dan via het onderstaande formulier. Ik heb een vraag over.: het huren van een hal in het complex. het huren van een ruimte in De Smeltkroes.
checker
Honigcomplex Voorstellingen en evenementenlocatie Nijmegen 130 Beoordelingen 230 foto's' Facebook.
Een lekker afzakkertje bij STOOM beerfood en een spetterend optreden van Kika Sprangers bij Brebl in het kader van JINjAzz: Young VIPs: Kika Sprangers Large Ensemble Nijmegen. JINjAzz: Young VIPs: Kika Sprangers Large Ensemble Nijmegen. Woe 2030: UTC02 Brebl Nijmegen, Nederland.
badkamerwinkel barendrecht
5x hotspots op Het Honig-complex, Nijmegen Map of Joy.
Steigerhout toegepast in allerlei vormen. De voormalige loadingdock van de hoofdopslag van Honig is nu een leuk eetcafé met terras. Troef van De Dock Steigercafé: de zelfgemaakte en dus unieke meubels zijn te koop. Je kunt hier de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner of alleen een koffie of wijntje. Waar jij zin in hebt! Fotocredit: beeld van STOOM, De Meesterproef, Petit Village en De Dock Steigercafé van genoemde hotspots zelf. Doen vanuit Marrakech: bezoek Ouarzazate. 3 thoughts on 5x hotspots op Het Honig-complex, Nijmegen.
Honig firma Wikipedia.
Honig was een zetmeel en voedingsmiddelenconcern uit Koog aan de Zaan genoemd naar de doopsgezinde familie Honig. Het voorgeslacht hield zich vooral met de papierfabricage bezig, zie Honig Breet. Het merk Honig voor droge soepen en pastas is sinds het jaar 2000 eigendom van H.J. 1.1 Latere ontwikkelingen in Koog aan de Zaan en Nijmegen.
Honigcomplex Nijmegen.
Een lokaal gebrouwen biertje pakken bij brewpub STOOM, of even het luie zweet eruit werken bij Riverland Healtcentre of Crossfit Waalfront. Dansen op salsamuziek, of met de ogen dicht luisteren naar jazz bij Brebl. Wat doe jij vanavond op het Honigcomplex?
Contact De Meesterproef Nijmegen Restaurant in Nijmegen.
Daarnaast zijn wij gevestigd op slechts 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum van Nijmegen. Voor een optimale bereikbaarheid met de auto, kun je het beste aanhouden: Laan van Oostindië. Je ziet vervolgens een klein geel bordje met Parkeren Honig volgen.
De Kube Industriële evenementenlocatie in Honigfabriek Nijmegen.
De voormalige Honigfabriek is tot 2022 dé nieuwe hotspot in Nijmegen. Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar. Je kunt er heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en veel meer. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Binnen dit enorme complex hebben tal van innovatieve ondernemingen zich gevestigd, een van deze tijdelijke ondernemingen is De Kube. Gesitueerd in de voormalige hoofdopslag van Honig, nu bekend als de Return Enter hal.
Bedrijven op het Honigcomplex Honigcomplex Nijmegen.
Bram Peters Strijkinstrumentenbouw. Brebl Bijzondere plek op de Honig. BRN Projecten Businesscoach I procesbegeleider. BubbleDutch Bellenblaaskunst activiteiten. Busybike Voor de betere bakfiets. BW Drums Volledig handgemaakte snaredrums. C-More Interieurontwerp I blog I trend watching. C-More Concept Store Dé designstore van Nijmegen.

Contacteer ons